WORDT VERPLAATST UBO-register en bijzondere rechtsvormen

dinsdag 30 november 2021
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mw. mr. dr. B. Snijder-Kuipers, mr. X.G.R. Auerbach en prof. dr. mr. E.J.W. Heithuis
Tijdsduur: 
Van 10.00 tot 17.15 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

Op 30 november 2021 kunt u deelnemen aan de PE-cursus ‘UBO-register en bijzondere rechtsvormen’. De cursus is bestemd voor leden die werkzaam zijn in de DGA-praktijk.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • UBO-register
    Docent: B. Snijder-Kuipers, De Brauw Blackstone Westbroek N.V. 
  • Bijzondere rechtsvormen, civielrechtelijke aspecten
    Docent: mr. X.G.R. Auerbach, Auerbach & Co / Atlas Tax Lawyers
  • Bijzondere rechtsvormen, fiscale aspecten
    Docent: prof. dr. mr. E.J.W. Heithuis, hoogleraar Universiteit van Amsterdam en verbonden aan BDO Belastingadviseurs

Deze cursus is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

CoronaCheck
Deze locatie volgt de instructies van de overheid op. Bij toegang wordt aan elke gast gevraagd om een coronatoegangsbewijs (QR-code in de CoronaCheck-app of geprint op papier) en een geldig legitimatiebewijs te laten zien. U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. Een negatieve zelftest is geen geldig bewijs. Via www.testenvoortoegang.org kunt u een gratis test aanvragen. Binnen één uur is de uitslag bekend. De ophaalcode van de negatieve testuitslag is in te vullen in de CoronaCheck-app.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onder aan deze pagina.