U bent hier

Vacature sectie Estate Planning

27 juli 2021

Voor de sectie Estate Planning zijn wij op zoek naar leden die zich, vanuit een praktisch en/of academisch perspectief, bezighouden met nationale en/of internationale estate planning. Wij zoeken met name fiscalisten die zich intern en/of extern geprofileerd hebben als deskundige op dit gebied. Dat kan bijvoorbeeld blijken uit publicaties, procedures en/of een interne knowhow-functie.

Taken van de sectie
De sectie Estate Planning organiseert minimaal twee bijeenkomsten per jaar voor het Programma Permanente Educatie van de SOB. Verder adviseert ze de SOB inzake de te organiseren cursussen voor de Beroepsopleiding Belastingadviseurs, ze heeft een adviserende rol richting de Commissie Wetsvoorstellen en ze signaleert knelpunten in bestaande wet- en regelgeving en de uitvoering daarvan ter behoeve van de Commissie Knelpunten.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie en wilt u graag een belangrijke bijdrage leveren aan de NOB en de sectie Estate Planning, stuur dan vóór 21 september a.s. uw reactie met motivatie, aantal jaren ervaring in dit specialisme en andere en/of eerdere relevante nevenfuncties naar d.hoogendoorn@nob.net.

De vacature staat alleen open voor gewone NOB-leden. Indien u werkt op een kantoor dat al in de sectie is vertegenwoordigd, komt u helaas niet in aanmerking. Het overzicht van de sectieleden staat op onze website.