Nieuws

Op de hoogte blijven? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief

Studio Nextens – Op weg naar een nieuw kabinet

Welke fiscale contouren tekenen zich af na de verkiezingsuitslag? Hoe beïnvloedt de uitslag het fiscale klimaat in Nederland voor zowel de burger als het bedrijfsleven? Bekijk hier deze aflevering ‘ van Studio Nextens met een bijdrage van onze voorzitter Niels Boef.

CFE Tax Top 5 – 4 December 2023

Check out the latest CFE Tax Top 5

CFE Tax Top 10 – November 2023

Check out the latest CFE Tax Top 10

Oproep voor rubrieken ‘Leermeester – pupil’ en ‘Een tweede leven’ in ORDE

In ons magazine ORDE staan de rubrieken ‘leermeester – pupil’ en ‘een tweede leven’. Wij zijn op zoek naar leden die aan een van deze rubrieken wil meewerken. Leermeester – pupil Voor de rubriek  ‘leermeester – pupil’ zijn we op zoek naar ‘pupillen’ die samen met hun ‘leermeester’ geïnterviewd willen worden….

CFE Tax Top 5 – 27 November 2023

Check out the latest CFE Tax Top 5

Terugblik bijeenkomst NOB-Vrouwennetwerk

Op 23 november vondhet jaarlijkse evenement van het NOB-Vrouwennetwerk plaats, met dit jaar als thema “Vrouwenongelijkheid op de werkvloer.”

Van de belastingdienst: Intermediairdagen Belastingdienst

De Intermediairdagen Belastingdienst zijn in volle gang. Op één dag worden fiscaal dienstverleners bijgepraat over het Belastingplan 2024, en de veranderingen daarin.

Vijf vragen aan Arie de Bakker over NFLT

Vijf vragen aan Arie de Bakker, voorzitter van de Raad van de Nederlandse Fiscale Leerstukken Taxonomie (NFLT) en werkzaam bij de Belastingdienst over de NFLT.

CFE Tax Top 5 – 20 November 2023

Check out the latest CFE Tax Top 5

Hoe los ik dit nu weer op?

Er staat een nieuw dilemma klaar in de DilemmApp. Beantwoord dit dilemma in de DilemmApp en zie hoe andere NOB-leden reageren. Na vier weken plaatsen we een reactie (slotopmerking).