Laden Evenementen

ChatGPT en AI binnen het belastingrecht

Op 23 september 2024 kan je deelnemen aan de PE-cursus ‘ChatGPT en AI binnen het belastingrecht’

Cursusinhoud

Deze cursus is speciaal ontworpen om NOB leden kennis te laten maken met de fiscale (on)mogelijkheden van kunstmatige intelligentie en ChatGPT. De sessie wisselt af tussen juridische kaders en begrijpelijke, tastbare technische elementen.
De cursus is uniek in haar focus op de meest recente AI technologieën, zoals ChatGPT, en hoe deze innovaties kunnen worden toegepast om de fiscale praktijk te transformeren. Deelnemers zullen kennis en praktische vaardigheden verwerven over hoe AI en data technologieën het belastinglandschap vormgeven en wat de beperkingen zijn.

Doelgroep

De cursus is ontworpen voor belastingadviseurs die geïnteresseerd zijn in de toepassing van AI in hun vakgebied. Het biedt een diepgaand inzicht in hoe kunstmatige intelligentie, waaronder geavanceerde tools zoals ChatGPT, de belastingpraktijk kan transformeren en verbeteren. Geen technische voorkennis is vereist, maar een basale interesse in technologie en AI wordt aangeraden om de cursus volledig te benutten.
De cursus is bedoeld voor gewone leden van de NOB. De cursus maakt onderdeel uit van het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden. Deelname door aspirant-leden is niet mogelijk.

Aanmelden

Aanmelden kan via je persoonlijke pagina:

Programma

Voorwaarden en annulering

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Plaatsing geschiedt op basis van volgorde binnenkomst aanmelding. Het minimum aantal bedraagt 20. Wordt het minimum aantal deelnemers niet behaald dan kunnen we de cursus annuleren.

Wil je annuleren? Dan verwijzen we naar onze annuleringsvoorwaarden.

Praktische informatie

Datum

23 september @ 09:45 17:00

Activiteit

PE-vaardigheidstraining

Inleider(s)

Albert Bomer (VU Amsterdam/Tilburg University)
Roderick Lucas (Moonlit.ai)

PE-uren

6

Soort PE

Niet-vaktechnisch

Locatie

Hotel van der Valk | Utrecht

Winthontlaan 4 -6
Utrecht, Utrecht 3526KV Nederland
030 8000 800
Bekijk de site van Locatie
€390,00 (excl. btw en incl. lunch)

Deel dit evenement