Laden Evenementen

JOB & MOB gecombineerde activiteit: Padel Toernooi

  • Dit evenement is voorbij.

De JOB & MOB organiseren op donderdag 7 september een gecombineerd padelevent waarbij leden van de JOB en MOB in gemixte koppels een toernooi gaan spelen. Tussendoor is er tijd voor een drankje en een hapje en ter afsluiting is er een buffet met borrel.  

Het event is mooie gelegenheid om met elkaar in contact te komen. We heten je vanaf 17:45 uur graag welkom. De banen zijn van 18:00 tot 20:00 uur gereserveerd. Van 20.00 – 21.00 uur is er een buffet en kunnen de padelkunsten worden nabesproken. Bij aanmelding van het event, vragen we naar jouw padelniveau om een zo goed mogelijke indeling te maken.

Aanmelden
Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina  of via één de van onderstaande buttons.

Kosten
Er zijn geen kosten aan verbonden. maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 29 augustus wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de JOB of MOB.

Er kunnen maximaal 24 JOB-ers en 24 MOB-ers deelnemen. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt vijf.

LET OP: alleen leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

Praktische informatie

Datum

7 september 2023 @ 17:45 21:00

Activiteit

JOB en MOB activiteit

PE-uren

nvt

Soort PE

nvt

Locatie

Frans Otten Stadion

IJsbaanpad 43
Amsterdam,
Bekijk de site van Locatie
Gratis

Deel dit evenement