Laden Evenementen

JOB: Wijnproeverij!

  • Dit evenement is voorbij.

Heb jij al zin om je onder te dompelen in de warme sfeer van Italiaanse gastvrijheid? Perfect! Op woensdag 8 mei organiseert de activiteitencommissie van de Jonge Orde van belastingadviseurs namelijk een wijnproeverij.
Tijdens deze wijnproeverij word je meegenomen op een smaakvolle reis door Italië. Begeleid door vinoloog Caroline Cocheret komen we meer te weten over verschillende Italiaanse wijnen en deze natuurlijk ook proeven, vergezeld door bijpassende hapjes.

Wees er snel bij en reserveer jouw plekje voor deze gezellige avond vol Italiaanse charme!

Aanmelden

Ben jij er bij? Geef je snel op via je Persoonlijke Pagina of via de onderstaande aanmeldlink.

Er kunnen maximaal 30 JOB-ers deelnemen aan de wijnproeverij. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt vijf.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 30 april wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.

Praktische informatie

Datum

8 mei @ 18:30 21:00

Activiteit

JOB-wijnproeverij

Locatie

De Roos (bij de Vondelzaal)

P. C. Hooftstraat 183
Amsterdam, 1071 BW
020-6890081
Bekijk de site van Locatie
Gratis

Deel dit evenement