Laden Evenementen

E-learningmodule Wwft (NL)

Opleidingsverplichting

De Wwft bevat een trainingsverplichting. Deze opleidingsverplichting geldt voor alle belastingadviseurs en accountants die werkzaamheden uitvoeren voor derden (klanten). De Wwft is niet van toepassing op bedrijfsfiscalisten. Het periodiek volgen van deze e-learning module helpt bij het voldoen aan deze trainingsverplichting. Hierdoor zijn zij in staat ongebruikelijke transacties te herkennen en een cliëntenonderzoek goed en volledig uit te voeren (artikel 35 Wwft). 

Inhoud

De e-learning module die de NOB samen met de NBA heeft ontwikkeld, behandelt het toepassingsbereik van de Wwft, het cliëntenonderzoek, de meldplicht en wat vastgelegd moet worden. Ook komen het risicomanagement en de bevoegdheden en sanctiemogelijkheden van de toezichthouder aan de orde. De e-learning module bevat een groot aantal praktijkcases toegespitst op het beroep belastingadviseur of accountant; u kunt binnen de module kiezen welke u gaat doen. De module sluit af met een toets. 

Inschrijven

NOB-leden kunnen zich via hun Persoonlijke Pagina inschrijven voor deze module. Baker Tilly Berk, BDO, Deloitte, Mazars, Meijburg & Co, PwC en RSM Netherlands hebben de e-learningmodule op hun eigen Leer Management Systeem gezet. Leden werkzaam bij deze kantoren dienen intern navraag te doen als zij deze module willen volgen.

Praktische informatie

Datum

1 januari 2024 @ 00:00 31 januari 2025 @ 00:00

Activiteit

E-learning Wwft

PE-uren

2

Soort PE

Vaktechnisch

Locatie

Online

€95,00 excl. BTW

Deel dit evenement