NOB-nieuwsbrieven in een vernieuwd jasje

We hebben enkele aanpassingen doorgevoerd in onze nieuwsbrieven. Niet alleen hebben ze een frisse uitstraling gekregen, we hebben ook het soort nieuwsbrieven aangepast om u nog beter op de hoogte te houden van belangrijke NOB-ontwikkelingen.

Ledennieuws

Als lid van de NOB ontvangt u vanaf nu ons ledennieuws op elke 4e donderdag van de maand. Deze nieuwsbrief bevat informatie die direct relevant is voor uw lidmaatschap. Voor deze nieuwsbrief kunt u zich niet afmelden.

Orde.net en PE-nieuwsbrieven

Naast het ledennieuws blijft u op regelmatige basis onze algemene nieuwsbrief ‘Orde.net’ en onze PE-nieuwsbrief ontvangen. We begrijpen dat uw voorkeuren kunnen variëren, dus u heeft de mogelijkheid om die aan te passen.

JOB- en MOB-nieuwsbrieven

Als JOB- of MOB-lid ontvangt u ook de JOB- of MOB-nieuwsbrief, specifiek gericht op zaken die van belang zijn voor uw JOB- of MOB-lidmaatschap. Net als voor het ledennieuws geldt voor deze twee nieuwsbrieven dat u zich er niet voor kunt afmelden. We willen ervoor zorgen dat u altijd op de hoogte blijft van activiteiten van de JOB en MOB en relevante ontwikkelingen.

Het laatste nieuws