Terugblik ontbijtsessie NOB-Vrouwennetwerk

Vanwege Internationale Vrouwendag organiseerde het NOB-Vrouwennetwerk opnieuw een ontbijtsessie in het van der Valk Hotel te Utrecht.

Deze bijeenkomst begon om 8.00 uur waarbij Eefje Lemmens de aanwezigen welkom heette en zij een korte introductie gaf over het NOB-Vrouwennetwerk en het thema van Internationale Vrouwendag “Een wereld, duizend vrouwen”.  Susanne den Breems lichte het programma verder toe die in het teken stond van de diversiteit onder vrouwen, waarbij de focus lag op de verschillen én de verbindende elementen tussen vrouwen in de fiscaliteit met diverse sociale en culturele achtergronden.

Tijdens het ontbijt was er aan de tafels gelegenheid om met elkaar kennis te maken, te netwerken en het gesprek aan te gaan over een aantal vragen die na het ontbijt aan het panel werden voorgelegd.

Het panel bestond uit Anne Mieke Holland, partner bij EY, Romaris Veldema-Cicilson, bedrijfsfiscalist bij Van Landschot Kempen en Vanessa Huygen van Dyck-Jagersma van Huygenlammers advocaten. Zij gingen in op een aantal vragen over onder andere eigenschap/kenmerk hen geholpen heeft in hun loopbaan wie hun rolmodel was, of ze met tegenslagen te maken hadden en of ze ooit hebben overwogen te stoppen met hun werk.

De belangrijkste lessons-learned die zij mee willen geven zijn, opereer vanuit je eigen kracht, trek je niet te veel aan wat anderen ervan vinden en bovenal ‘join the ride and have fun’.

De aanwezigen waren enthousiast over de bijeenkomst. De sessie werd als informatief, inspirerend en waardevol ervaren . Wehopen dat deze bijeenkomst bijdraagt aan de bewustwording van de kansen en uitdagingen voor vrouwen in de fiscaliteit.

Suzanne den Breems
Jin Chen
Susan van Dijk-Raaijmakers
Jerianne Gomez
Hira Hieder
Daisy Ho
Vanessa Huygen van Dyck-Jagersma
Eefje Lemmens
Ivana van der Maas

Beluister hier ook de podcast waarin Jin Chen terugblikt op deze ochtend met de drie panelleden.

Het laatste nieuws