Laden Evenementen

Jaarlijkse themadag bedrijfsfiscalisten

  • Dit evenement is voorbij.

Op 14 maart organiseert de sectie bedrijfsfiscalisten de jaarlijkse themadag.

Thema

Dit jaar staat de samenwerking tussen Belastingdienst en bedrijfsleven centraal. Daarbij richten de inleiders zich op de fiscale beheersing met onderwerpen als horizontaal toezicht, tax control framework en de good practices.  Bij de doorontwikkeling van het horizontaal toezicht heeft de Belastingdienst gemerkt dat veel (grote) ondernemingen zich afvragen wanneer de inrichting van de fiscale beheersing (d.w.z. het tax control framework) ‘goed genoeg’ is. Tijdens deze themadag wordt hier nader op ingegaan.

Vervolgbijeenkomsten op dit thema

Dit onderwerp wordt verder uitgediept in het seminar ‘Fiscale beheersing’ dat wij op 8 april 2024 organiseren. Inschrijving voor dit seminar is vanaf 22 januari mogelijk via de Persoonlijke Pagina.

Een andere bijeenkomst die wordt ontwikkeld gaat over de mogelijkheden van Tax Technology voor de fiscale beheersing. Voor deze bijeenkomst is ervoor gekozen met name nader stil te staan bij het onderdeel ‘fiscale risicoanalyse’ van de good practices. Deze bijeenkomst zal in het najaar worden aangeboden.

Doelgroep

Aan deze bijeenkomst kunnen alleen bedrijfsfiscalisten deelnemen, die lid zijn van de NOB.

Aanmelden

Aanmelden kan via uw persoonlijke pagina:

Programma

Voorwaarden en annulering

Er kunnen maximaal 150 bedrijfsfiscalisten (leden van de NOB) aan deze bijeenkomst deelnemen. Plaatsing geschiedt op basis van volgorde binnenkomst aanmelding, dus wees er snel bij. We sluiten de middag af met een borrel en buffet.

Er zijn in principe aan deelname geen kosten verbonden. Wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 7 maart wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet bedrijfsfiscalist en lid van de NOB zijn.

Praktische informatie

Datum

14 maart @ 15:30 18:30

Activiteit

Themadag

Inleider(s)

Sebastiaan de Buck (voorzitter sectie bedrijfsfiscalisten)
Jan Moret (Meijburg & Co)
Peter Pennings (Grant Thornton)
Hans Rijsbergen (Belastingdienst)

PE-uren

2

Soort PE

vaktechnisch

Locatie

Hotel van der Valk | Utrecht

Winthontlaan 4 -6
Utrecht, Utrecht 3526KV Nederland
030 8000 800
Bekijk de site van Locatie

€ Gratis

Deel dit evenement