Laden Evenementen

JOB-BBQ in Amsterdam op donderdag 22 juni 2023

  • Dit evenement is voorbij.

Onder het mom van “never change a winning event” organiseert de activiteitencommissie van de JOB op donderdag 22 juni weer een BBQ! Dit keer bij grand café The Basket midden op de VU-campus in Amsterdam. Net als vorig jaar hopen wij op een gezellige gelegenheid voor “jonge” fiscalisten om met elkaar in contact te komen onder het genot van een hapje en een drankje. Vanaf 18:00 uur heten we je graag van harte welkom waarna om 18:30 de BBQ begint.

The Basket is goed bereikbaar per auto, fiets en het openbaar vervoer.

Aanmelden
Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina  of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

Er kunnen maximaal 50 JOB-ers deelnemen aan de BBQ. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt acht.

LET OP: alleen JOB leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 13 juni wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs. Alle deelnemers ontvangen een verzorgde BBQ.

Inschrijven: JOB-BBQ Amsterdam

Praktische informatie

Datum:

22 juni 2023 @ 18:30 22:00

Locatie:

The Basket, De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam

Gratis

Deel dit evenement