Laden Evenementen

JOB: Bowlingevent Amsterdam

  • Dit evenement is voorbij.

Gooi jij de ene strike na de andere en staan bowlingschoenen jou ook zo goed? Of hou je meer van bitterballen dan van bowlingballen? De activiteitencommissie van de JOB organiseert een bowlingevent in Amsterdam en daar kun jij je bowlingkunsten laten zien.

Een mooie gelegenheid voor ‘jonge’ fiscalisten om met elkaar in contact te komen. We heten je vanaf 18:45 uur graag welkom voor een drankje. De banen zijn van 19:00 tot 20:30 uur gereserveerd. Alle deelnemers ontvangen zes consumptiebonnen en er wordt voor bittergarnituur gezorgd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina  of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

Er kunnen maximaal 36 JOB-ers deelnemen aan het bowlingevent. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt zes.

LET OP: alleen JOB leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 1 november wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.

Praktische informatie

Datum

9 november 2023 @ 19:00 20:30

Activiteit

Bowling

Locatie

Knijn Bowling

Scheldeplein 3
Amsterdam, 1078 GR
020 – 6642211
Bekijk de site van Locatie

Deel dit evenement