Laden Evenementen

JOB: Curling clinic!

  • Dit evenement is voorbij.

Ben je al helemaal in de in de winterse sferen? Dat komt goed uit, want tijdens het aankomende JOB-event in Rotterdam staat er een curling clinic op het programma! Op donderdag 8 februari gaan we na een smakelijke winterse maaltijd en een duidelijke uitleg de uitdaging met elkaar aan op het ijs.

Wel of niet mee-eten?

Je hoeft nu nog niet te kiezen. Op een later moment na je aanmelding vragen we je om aan te geven of je mee-eet of niet.

Let op: handschoenen verplicht!

Aanmelden

Ben jij er bij? Geef je snel op via je Persoonlijke Pagina of via de onderstaande aanmeldlink.

Er kunnen maximaal 30 JOB-ers deelnemen aan het bowlingevent. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt vijf.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 31 januari wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.

Praktische informatie

Datum

8 februari @ 18:30 20:30

Activiteit

JOB-Curlen

Locatie

Schaatsbaan Rotterdam

Toepad 95
Rotterdam, 3063 NJ
Bekijk de site van Locatie
Gratis

Deel dit evenement