Laden Evenementen

JOB: extra wijnproeverij!

  • Dit evenement is voorbij.

Er is veel animo voor een wijnproeverij in Rotterdam. Daarom organiseren we een tweede proeverij op 18 juli. Ook deze avond trappen we de avond af met bubbels en pizza, waarna we (met een goed gevulde buik 😉) verschillende wijnen gaan proeven. Je krijgt hierbij inzicht in hoe je de wijn ‘moet’ proeven en gaat aan de slag aan de hand van een proefformulier.

Altijd al de kennis en zelfverzekerdheid willen hebben om jouw favoriete wijn op een wijnkaart te vinden? Meld je dan nu aan voor deze avond via onderstaande link of via je Persoonlijke Pagina!

Er kunnen maximaal 30 JOB-ers deelnemen aan de wijnproeverij. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt vijf.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 10 juli wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.

Praktische informatie

Datum

18 juli @ 18:00 20:30

Activiteit

JOB-wijnproeverij

Locatie

Chateautjes

Zwart Janstraat 136a
Rotterdam, 3035 AZ
Bekijk de site van Locatie
Gratis

Deel dit evenement