Laden Evenementen

JOB: Golf event Amsterdam

  • Dit evenement is voorbij.

Ben je klaar om een avond vol golf en gezelligheid te ervaren, waar netwerken hand in hand gaat met het spel? De JOB organiseert op 6 juni een golf event bij Golflounge Amsterdam.

Golflounge Amsterdam biedt een laagdrempelig manier om golf te spelen en elkaar te spreken. Tijdens het afslaan kun je jouw golfswing bespreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Geen ervaring? Geen probleem! Het eerste uur zijn er golfprofessionals aanwezig om je op weg te helpen.
Het event is mooie gelegenheid voor fiscalisten om met elkaar in contact te komen. We heten je vanaf 18:45 uur graag welkom. De golfloungeboxen zijn van 19:00 tot 21:00 uur gereserveerd.

Aanmelden
Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina  of via één de van onderstaande buttons.

Kosten
Er zijn geen kosten aan verbonden. maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 29 mei wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de JOB.

Er kunnen maximaal 30 JOB-ers deelnemen. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt vijf.

LET OP: alleen leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

Praktische informatie

Datum

6 juni @ 19:00 21:30

Activiteit

JOB-activiteit

PE-uren

nvt

Soort PE

nvt

Locatie

De Hoge Dijk

Abcouderstraatweg 46
Amsterdam, 1106 AS
Bekijk de site van Locatie
Gratis

Deel dit evenement