Laden Evenementen

JOB-lezing ‘Fiscale aspecten van vastgoedtransacties’

  • Dit evenement is voorbij.

Op woensdag 1 november 2023 organiseert de Commissie Vaktechniek de JOB-lezing “Fiscale aspecten van vastgoedtransacties”.

In deze lezing geven Job van der Pol en Cees Graafland een inleiding in de fiscale aspecten die spelen bij vastgoedtransacties. Hierbij staan zij stil bij alle fases van de transactie, van structurering en DD tot de transactiedocumentatie. Ook komt de recente jurisprudentie over de kwalificatie van onroerende zaken en de mogelijk nieuwe wetgeving aan bod (nieuw/oud onroerend goed, samenloopvrijstelling etc.).

Job (Partner) en Cees (Associate Director) zijn beiden werkzaam als advocaat in het tax team van Osborne Clarke en hebben ruime ervaring met vastgoedtransacties (zoals bijvoorbeeld de recente 765m sale and leaseback van het Amsterdamse ABN AMRO hoofdkantoor).

Locatie
De lezing vindt plaats bij Osborne Clarke (Jachthavenweg 130, 1081 KJ Amsterdam). Vanaf 18:30 uur is de ontvangst met broodjes en na afloop van de lezing is er een borrel.

Aanmelden
De lezing is enkel bedoeld voor JOB-leden. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 60. Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de onderstaande button. Inschrijvingen is in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Schrijf je dus snel in!

Praktische informatie

Datum

1 november 2023 @ 19:00 20:00

(ontvangst met broodjes vanaf 18:30 uur, na afloop borrel)

Activiteit

JOB-lezing

Inleiders

Job van der Pol
Cees Graafland

PE-uren

1

Soort PE

Vaktechnisch

Locatie

Osborne Clarke

Jachthavenweg 130
Amsterdam, 1081 KJ
Bekijk de site van Locatie

Deel dit evenement