Laden Evenementen

JOB: Wijnproeverij!

  • Dit evenement is voorbij.

Het maximum aantal deelnemers voor de wijnproeverij op 11 juli is bereikt. Omdat er veel animo is, organiseren we een tweede proeverij op 18 juli. Je kunt je via je Persoonlijke Pagina voor deze bijeenkomst aanmelden.

Na de grote belangstelling voor de wijnproeverij in Amsterdam, brengen we deze ook naar Rotterdam!

Weet jij nou nooit welke wijn je moet bestellen? Dan is dit het moment om daar wat aan te doen. De JOB organiseert namelijk een wijnproeverij bij wijnwinkel Chateautjes.
De wijnproeverij trappen we af met bubbels en pizza, waarna we (met een goed gevulde buik 😉) verschillende wijnen gaan proeven. Je krijgt hierbij inzicht in hoe je de wijn ‘moet’ proeven en gaat aan de slag aan de hand van een proefformulier.

Aan het einde van de avond ga je naar huis met een gevulde maag, een lach en – als je dat nog niet had – de kennis en zelfverzekerdheid om jouw favoriete wijn op een wijnkaart te vinden.

Aanmelden

Ben jij er bij? Geef je snel op via je Persoonlijke Pagina of via de onderstaande aanmeldlink.

Er kunnen maximaal 30 JOB-ers deelnemen aan de wijnproeverij. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt vijf.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 3 juli wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.

Praktische informatie

Datum

11 juli @ 18:00 20:30

Activiteit

JOB-wijnproeverij

Locatie

Chateautjes

Zwart Janstraat 136a
Rotterdam, 3035 AZ
Bekijk de site van Locatie
Gratis

Deel dit evenement