Laden Evenementen

NOB-Jaarcongres 2024

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek de wereld van AI en de impact op het beroep van belastingadviseurs   

Bereid je voor op een interessante reis door de toekomst van belastingadvies op ons (lustrum)jaarcongres. Deze middag verkennen we de wereld van Artificial Intelligence en de impact die dit heeft op het beroep van belastingadviseurs. Maar dat niet alleen. We vieren ook onze 70ste verjaardag. Onze host van deze middag is Jort Kelder die zijn scherpe blik zal werpen op dit thema. Het belooft een boeiende middag  te worden die je niet mag missen.

Wat staat je te wachten?

Key-note speaker is Alexander Klöpping, hij volgt alle ontwikkelingen over Artificial Intelligence op de voet en schuift regelmatig aan bij TV-programma’s om over alle (nieuwe) kansen die AI biedt te vertellen. Verder laten vier vertegenwoordigers van de ‘big four’ zien wat AI voor de belastingadviespraktijk betekent.

Advies aan staatssecretaris

We nodigen voor het congres altijd de staatssecretaris uit. Als zijn agenda het toelaat, komt hij graag. Meestal spreekt hij de zaal dan toe, maar dit jaar willen we het anders aanpakken. Deze keer willen we drie leden van de Jonge Orde van Belastingadviseurs een adviesgesprek met de staatssecretaris laten voeren. 

Wil jij een van die drie leden zijn en de staatssecretaris adviseren? Stuur dan uiterlijk 19 februari een e-mail naar Nalan Baykal (n.baykal@nob.net) met daarin het onderwerp dat je wilt bespreken en een korte (max. 5 regels) omschrijving van je advies.  Uit de inzendingen kiezen we de drie leden met het beste, meest originele idee. Zij krijgen dan de kans tijdens het lustrumcongres hun advies in maximaal vijf minuten aan de staatssecretaris te presenteren. Uiteraard vragen we de staatssecretaris op dit advies te reageren. 

Debatfinale

Natuurlijk ook nu weer de spannende debatfinale van de Masterclass Argumenteren onder leiding van Dirk van Dorsselaer van het Nederlands Debat Instituut. Wie mag zich de beste debater van 2023 noemen en de winnares van 2022, Mirte Heuts, opvolgen.

Programma

Aanmelden

Mis dit jaarcongres niet en meld je aan via onderstaande knop.

Genodigden (niet-leden) kunnen zich via onderstaande knop aanmelden.

Algemene Ledenvergadering

Voorafgaand aan het jaarcongres vindt van 12.00 – 13.30 uur de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats.  Tijdens deze ALV wordt onze nieuwe voorzitter benoemd. Alle leden ontvangen per e-mail de oproep voor de ALV. Je kunt je alvast aanmelden via onderstaande knop.

Aspirant-leden

Aspirant-leden zijn verplicht tijdens hun beroepsopleiding minimaal één keer het jaarcongres bij te wonen. De ALV is niet verplicht.

Praktische informatie

Datum

14 mei @ 14:00 18:00

Activiteit

NOB-Jaarcongres

Inleider(s)

Jort Kelder (dagvoorzitter)
Alexander Klöpping (Key-note speaker)

PE-uren

3

Soort PE

Vaktechnisch

Locatie

Beatrixtheater

Jaarbeursplein 6A
Utrecht, 3521 AL Nederland
Bekijk de site van Locatie

Deel dit evenement