Laden Evenementen

Ontbijtsessie NOB-Vrouwennetwerk – Internationale Vrouwendag 2024

  • Dit evenement is voorbij.

Ter ere van Internationale Vrouwendag 2024, met als thema: Een wereld, duizend vrouwen‘ organiseert het NOB-Vrouwennetwerk opnieuw een bruisende ontbijtsessie. Deze ontbijtsessie staat in het teken van de diversiteit onder vrouwen, waarbij we de focus leggen op de verschillen én de verbindende elementen tussen vrouwen in de fiscaliteit met diverse sociale en culturele achtergronden. De nadruk ligt op het delen van persoonlijke verhalen en het creëren van een inclusieve ruimte waar vrouwelijke NOB-leden met diverse achtergronden elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en ondersteunen.

Uiteraard is er tijdens deze bijeenkomst ruimschoots gelegenheid om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Laat je inspireren door boeiende ervaringen en gesprekken, terwijl je geniet van een heerlijk ontbijt.

Programma

Aanmelden

Maak gebruik van deze unieke kans om gelijkgestemde vrouwelijke fiscalisten te ontmoeten, samen te groeien en een netwerk op te bouwen dat de diversiteit en kracht van ‘Een wereld, duizend vrouwen weerspiegelt. Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden tot 28 februari via je persoonlijke pagina.

Er kunnen maximaal 80 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Plaatsing geschiedt op basis van binnenkomst aanmelding. Het maximum aantal deelnemers per kantoor bedraagt 5. Het minimum aantal bedraagt 30.  Halen we het minimum aantal deelnemers niet dan kunnen we mogelijk de bijeenkomst annuleren.

Kosten/voorwaarden

Er zijn geen kosten aan dit event verbonden. Ben je geplaatst maar kom je niet naar deze bijeenkomst, dan brengen we € 50,- administratiekosten in rekening, tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de NOB. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail, uiterlijk voor 1 maart 2024.

Praktische informatie

Datum

8 maart @ 08:00 10:00

Activiteit

Ontbijtsessie

Inleider(s)

Eefje Lemmens (Meijburg & Co en voorzitter NOB-Vrouwennetwerk)

Locatie

Hotel van der Valk | Utrecht

Winthontlaan 4 -6
Utrecht, Utrecht 3526KV Nederland
030 8000 800
Bekijk de site van Locatie
Gratis

Deel dit evenement