Laden Evenementen

Overtuigen & beïnvloeden – GEANNULEERD

  • Dit evenement is voorbij.

Op 7 september 2023 vindt de PE-training Overtuigen en beïnvloeden plaats. Trainer is mw. drs. P.C.M. van Goethem (True Persuasion), Nederland’s bekendste overtuigexpert. Ze traint de top van politiek en bedrijfsleven in persoonlijke overtuigingskracht en is veelgevraagd spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Zij ontwikkelde een methode voor overtuigingskracht met effectieve instrumenten om je de kunst van overtuigen eigen te maken.

De training is bestemd voor gewone leden die hun invloed en persoonlijke overtuigingskracht nog verder willen versterken. 
Onderaan deze pagina kan het programma worden gedownload. Deze training is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

Het cursusmateriaal bestaat uit het boek ‘IJs verkopen aan Eskimo’s, de Psychologie van Overtuigen’ (mw. drs. P.C.M. van Goethem). De kosten voor dit boek bedragen € 23,99 (incl. btw). U ontvangt het boek aan het einde van de cursus.

Aanmelden kan via uw Persoonlijke Pagina of via de aanmeld link onderaan deze pagina; daarvoor moet u uw account hebben geactiveerd en ingelogd zijn. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding.  Er kunnen maximaal 12 NOB-leden aan deze training deelnemen. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 10. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

Annulering is uitsluitend per e-mail (peprogramma@nob.net) mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats van de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Inschrijven: Overtuigen en beïnvloeden I

Praktische informatie

Datum

7 september 2023 @ 15:00 19:30

Activiteit

PE-vaardigheidstraining

Inleider

Pacelle van Goethem

PE-uren

4

Soort PE

Niet-vaktechnisch

Locatie

Hotel van der Valk | Utrecht

Winthontlaan 4 -6
Utrecht, Utrecht 3526KV Nederland
030 8000 800
Bekijk de site van Locatie
€420,00 excl. btw

Deel dit evenement