Laden Evenementen

Operational TP

  • Dit evenement is voorbij.

Op maandag 27 november organiseert de SOB in het kader van het Programma Permanente Educatie, een seminar ‘Operational TP’.

Cursusinhoud

IIn dit seminar zal eerst worden besproken wat operationele transfer pricing behelst en er zal vervolgens in meer detail worden ingegaan op de implementatie, het runnen en de monitoring van transfer princing modellen.  Het seminar dient ervoor om meer inzicht te krijgen in de financiële, systeem en juridische aspecten die van belang zijn bij het opzetten en onderhouden van een TP model. Het seminar is niet bedoeld om de deelnemers te leren hoe zij zelf een TP-model kunnen implementeren.

Doelgroep

Het seminar is interessant voor zowel bedrijfsfiscalisten als adviseurs die door het bijwonen van dit seminar meer inzicht krijgen in de vraagstukken, aandachtspunten en keuzes waar bedrijfsfiscalisten op TP-gebied tegenaan lopen. Deelname door aspirant-leden is niet mogelijk.

Aanmelden

Aanmelden kan via uw persoonlijke pagina:

Programma

Voorwaarden en annulering

Er kunnen maximaal 50 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Plaatsing geschiedt op basis van volgorde binnenkomst aanmelding. Het minimum aantal bedraagt 30. Wordt het minimum aantal deelnemers niet behaald dan kunnen we de cursus annuleren.

Wilt u annuleren? Dan verwijzen we naar onze annuleringsvoorwaarden.

Praktische informatie

Datum

27 november 2023 @ 16:00 19:45

Activiteit

PE-seminar

Inleider(s)

Monica Erasmus (Taxtimbre)
Hans Geluk (Danone)
Tjebbe Gerverdinck (Loyens & Loeff)
Joke Koning (Envalior)
Daan Siero (Nike Retail)

PE-uren

3

Soort PE

vaktechnisch

Locatie

Hotel van der Valk | Utrecht

Winthontlaan 4 -6
Utrecht, Utrecht 3526KV Nederland
030 8000 800
Bekijk de site van Locatie
€195,00 excl. btw, incl. lichte maaltijd

Deel dit evenement