Laden Evenementen

The male perspective: ‘Mijn naam is Petra’

  • Dit evenement is voorbij.

Op 23 november vindt weer het jaarlijkse grote event van het NOB-Vrouwennetwerk plaats. Het thema dit jaar is (vrouwen)ongelijkheid op de werkvloer. Tijdens deze bijeenkomst willen we vanuit een andere invalshoek dan initiatieven zoals ‘mijn naam is Peter’ aandacht aan dit thema schenken.

Nancy Poleon en Joris Luijendijk
Het belooft een inspirerende en informatieve middag te worden met twee zeer aansprekende gastsprekers; Nancy Poleon en Joris Luyendijk. Zij gaan met elkaar in gesprek over de ervaringen van Joris Luyendijk op het gebied van (vrouwen)ongelijkheid (op de werkvloer) en hoe hij tot nieuwe inzichten is gekomen. Ook is er voldoende ruimte voor interactie met de zaal en uiteraard om na afloop na te praten en te netwerken.

Ook mannen zijn van harte welkom!
Mannen kunnen een belangrijke bijdrage leveren de (vrouwen)ongelijkheid op de werkvloer effectief aan te pakken. Begrip (van zowel de man als de vrouw) voor elkaar en samenwerking met elkaar zijn daarbij cruciaal. We hopen dan ook dat er zich voor deze bijeenkomst ook veel mannelijke leden aanmelden.

Programma
16:30 – 17:00 uur: Inloop/ontvangst
17:00 – 17:10 uur: Welkomstwoord en introductie van het thema
17:10 – 17:40 uur: Interview Joris Luyendijk (auteur van onder andere “De zeven vinkjes”) door Nancy Poleon (Branded Personalities/BrandedU) .
17:40 – 17:50 uur: Gelegenheid voor vragen uit de zaal
17:50 – 18:05 uur: Ervaringsverhaal
18:05 – 18:15 uur: Afsluiting
18:15 – 19:15 uur: Netwerkmogelijkheid met hapjes en drankjes

Inschrijven voor deze inspirerende middag kan via je persoonlijke pagina of via de onderstaande button.

Er zijn geen kosten aan dit event verbonden. Maar als je bent geplaatst en je komt niet opdagen dan brengen we € 50,- administratiekosten in rekening. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail (n.baykal@nob.net). Bij annulering na 15 november wordt ook EUR 50 in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de NOB.

Praktische informatie

Datum

23 november 2023 @ 16:30 19:15

Activiteit

Bijeenkomst NOB-Vrouwennetwerk

Inleider(s)

Nancy Poleon (Branded Personalities/BrandedU)
Joris Luyendijk (auteur van onder andere “De zeven vinkjes”)

PE-uren

1

Soort PE

Niet-vaktechnisch

Locatie

Hotel van der Valk | Utrecht

Winthontlaan 4 -6
Utrecht, Utrecht 3526KV Nederland
030 8000 800
Bekijk de site van Locatie

Deel dit evenement

NOB-Vrouwennetwerk: Nieuwe LinkedIn-pagina voor meer impact!

We zijn verhuisd van een besloten LinkedIn-groep naar een openbare LinkedIn-pagina. Volg ons voortaan op onze nieuwe LinkedIn-pagina