Laden Evenementen

Transfer Pricing voor specialisten: Overlegvormen fiscus

  • Dit evenement is voorbij.

Op 9 november (in de ochtend) vindt de PE-verdiepingscursus ‘Overlegvormen fiscus’ plaats. De cursus is een verdiepingscursus bedoeld voor gewone leden van de NOB met meer dan drie jaar werkervaring, die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met TP en de International Tax-praktijk.

Docent
Theo Elshof (Quantera Global)

Doelgroep
Deze cursus maakt deel uit van een curriculum Transfer Pricing voor specialisten. Deze cursus is een vast onderdeel in het  Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Doel
Het doel van deze cursus is het in kaart brengen van:

  • de mogelijke overlegvormen met de fiscus;
  • de verschillen van overlegvormen en wanneer welke overlegvorm of een combinatie hiervan, passend is;
  • hoe de overlegvormen in de praktijk toe te passen zijn.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst 100%.  Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval is wel € 50 administratie- kosten verschuldigd.

Max. aantal deelnemers
Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 18.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw Persoonlijke Pagina,

Praktische informatie

Datum

9 november 2023 @ 09:45 13:00

Activiteit

PE-cursus

Inleider(s)

Theo Elshof

PE-uren

3

Soort PE

vaktechnisch

Locatie

Hotel van der Valk | Utrecht

Winthontlaan 4 -6
Utrecht, Utrecht 3526KV Nederland
030 8000 800
Bekijk de site van Locatie
€195,00 excl. btw

Deel dit evenement