Erfrecht Verdieping

vrijdag 13 mei 2022
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
Freek Schols en Johan Zuiderwijk
Tijdsduur: 
van 09.45 uur tot 17.15 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
6

Deze cursus is verplaatst van 13 januari naar 13 mei 2022.

Het erfrecht leeft in de samenleving en ook de fiscalist wordt gevraagd om zijn of haar licht te laten schijnen op ook de civielrechtelijke kant van erfrechtelijke kwesties.

Op 13 mei 2022 vindt de PE-cursus Erfrecht Verdieping plaats. De cursus is bestemd voor NOB-leden die de PE-cursus Erfrecht Basis hebben gevolgd en NOB-leden die al eerder in de beroepsopleiding de cursus Capita Selecta Erfrecht hebben gevolgd of in de praktijk kennis genomen hebben van de basisbeginselen van het erfrecht. Ook het fiscale erfrecht komt aan bod. Deelnemers dienen ingewijd te zijn in Boek 4 BW.

De cursus bestaat uit twee hoofdthema's:

  • Verdieping Erfrecht Civiel (prof. mr. F.W.J.M. Schols, hoogleraar Radboud Universiteit Nijmegen/University of Curacao)
  • Verdieping Erfrecht Fiscaal (mr. J.C.L. Zuiderwijk, Mazars)

Het  programma kan onderaan deze pagina worden gedownload.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst 100%.  Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval is wel € 50 administratie- kosten verschuldigd.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw Persoonlijke Pagina, of via de link onderaan deze pagina.

Inschrijven: