Presenteren

Het vaardighedentraject bevat de volgende cursussen:

Persoonlijke Effectiviteit4 dagdelen
Effectief Communiceren4 dagdelen
Adviesvaardigheden4 dagdelen
Argumenteren4 dagdelen
Onderhandelen4 dagdelen
Presenteren4 dagdelen
Procesvoering4 dagdelen

Cursisten die voor dit  vaardighedentraject kiezen, dienen 20 van de 28 dagdelen te volgen. De cursussen ‘Persoonlijke Effectiviteit’, ‘Effectief Communiceren’ en ‘Adviesvaardigheden’ zijn verplicht in  dit traject. Voor de invulling van de resterende 8 dagdelen kan gekozen worden uit de cursussen Argumenteren, Onderhandelen, Presenteren en Procesvoering. Voor cursisten die een technisch-fiscaal traject volgen is het mogelijk om losstaande modules uit het vaardighedentraject te volgen onder voorwaarde dat de cursist eerst de cursus Persoonlijke Effectiviteit volgt.

Cursussen uit het keuzeprogramma kunnen gelijktijdig worden gevolgd met cursussen van het vaardighedentraject.

Doelgroep

De cursus Presenteren is een keuzevak in dit vaardighedentraject.

Docenten

De cursus wordt afwisselend gegeven door Marc Vos, Jolande Vos-Verdult, Lotte Hanegraaf en Irene Hagenouw.

Cursusdoel

Op een aantrekkelijke manier een verhaal of een boodschap presenteren die perfect afgestemd is op jouw doelgroep; dát is de kern van de cursus Presenteren. In deze cursus komen verschillende presentatietechnieken en – vaardigheden aan bod en leer je hoe je kernachtig, gestructureerd en inspirerend een boodschap kunt delen. Na het volgen van deze cursus kun je op een ontspannen en authentieke wijze spreken voor een groep, passend bij jouw eigen stijl.

Werkwijze

Voor het maken van de voorbereidingsopdrachten en de communicatie docent-cursist zal gebruik gemaakt gaan worden van een blended-learningsysteem.

Website online leeromgeving A New Spring: https://sob.anewspring.nl/

Praktische gegevens

Tijdsbeslag:2 dagen (niet aansluitend, 4 dagdelen)
Werktijden:10.00 uur tot 17.15 uur
Kosten:€ 565,00 incl. lunch (excl. btw)
Deelnemers:maximaal 10 personen

Inschrijven voor deze cursus is mogelijk via uw Persoonlijke Pagina. Dit kan alleen als de cursus onderdeel uitmaakt van uw traject.