PE-training Overtuigen en beïnvloeden

Doelgroep
Voor NOB-leden die willen weten hoe invloed werkt en hoe je je overtuigingskracht kunt vergroten. De bijeenkomst maakt onderdeel uit van het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

Trainer
Pacelle van Goethem is Nederland’s bekendste overtuigexpert. Ze traint de top van politiek en bedrijfsleven in persoonlijke overtuigingskracht en is veelgevraagd spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Zij ontwikkelde een methode voor overtuigingskracht met effectieve instrumenten om je de kunst van overtuigen eigen te maken. Naast haar eigen trainingspraktijk verzorgt Pacelle masterclasses, lezingen en seminars voor onder andere Denkproducties, de Hay Group, Focus Conferences en Speakers Academy.

Trainingsdoel
‘I don’t care how much my ministers talk, as long as they eventually do what I say’
Margaret Thatcher

Je overtuigingskracht direct kunnen vergroten. Supersnelle inzichten en instrumenten.

Inzicht. De werking van onze hersenen bij overtuigen. Het Model van Invloed©.
Strategie. Gehoord worden. Ontdek wat de meest succesvolle beïnvloeders goed doen. Wat kunnen we leren van Jacinda Ardern, Barack Obama en Christine Lagarde?
Persoonlijk. Methode voor Overtuigingskracht©. Leer hoe je overkomt op anderen (eerste indruk), wat de 3 stijlen van overtuigen zijn, hoe kun je je stijl kunt versterken. Impact uitstralen en commitment krijgen.

An optimist will tell you the glass is half-full, the pessimist half-empty, and the taxadvisor will tell you the glass is twice the size it needs to be’ Anonymous

Werkwijze
De training geeft snelle inzichten en super-effectieve tips. Je kunt zaken kort uitproberen om daarna zelf de vlieguren te maken in je eigen adviespraktijk. De deelnemers zullen ontdekken wat ze kunnen doen om meer mensen mee te krijgen, met een maximaal overtuigende stijl en overtuigende inhoud.

Het cursusmateriaal bestaat uit het boek IJs verkopen aan Eskimo’s, de Psychologie van Overtuigen van Pacelle van Goethem.

Werktijden:van 15.00 uur tot 19.30 uur
Kosten :€ 420,- (excl. btw, incl. lichte maaltijd) en boek € 23,99 (incl. btw.)
Deelnemers:    maximaal 12 personen
Aantal PE-uren:   4 (niet-vaktechnisch)