Vertrouwenspersoon

Als vereniging streven we naar een omgeving waarin al onze cursisten, vrijwilligers, medewerkers en docenten zich veilig en gerespecteerd voelen. We erkennen echter dat soms situaties kunnen ontstaan die onwenselijk zijn of waarbij je behoefte hebt aan ondersteuning.

Daarom introduceren we onze vertrouwenspersoon, Judith Gerritsen van Partners in Vertrouwen. Zij staat klaar om een luisterend oor te bieden. Haar rol is om een vertrouwelijk en veilig gesprek te bieden, waarbij ze oprechte steun en begeleiding biedt aan degenen die het nodig hebben.

In dit filmpje stelt ze zich voor en legt uit wanneer men haar kan inschakelen en hoe ze daarbij te werkt gaat.

Het is belangrijk om te benadrukken dat Judith als vertrouwenspersoon onafhankelijk is en geen deel uitmaakt van het bestuur of directie van de NOB. Haar enige doel is om degenen die haar benaderen te helpen en te ondersteunen op een manier die het beste is voor hen.

Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze vereniging een veilige en ondersteunende omgeving is voor vrijwilligers, cursisten en medewerkers. Aarzel niet om contact op te nemen met de vertrouwenspersoon als je behoefte hebt aan een vertrouwelijk gesprek of ondersteuning.

We benadrukken dat je Judith kan inschakelen als het gaat om onwenselijke situaties die betrekking hebben op activiteiten van de NOB. Als het gaat om onwenselijke situaties binnen je eigen organisatie, adviseren we contact op te nemen met de vertrouwenspersoon van je werkgever.

Contactgegevens

Judith Gerritsen, Partners in Vertrouwen
E-mail: judith.gerritsen@partnersinvertrouwen.com
Telefoon: 06- 10784540
www.partnersinvertrouwen.com