Tax Control Framework

maandag 11 september 2017
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. E.J. van der Goes en E. van der Stroom MSc
Tijdsduur: 
van 09.15 uur - 17.15 uur
Locatie: 
Conferentiecentrum Woudschoten te Zeist
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

Op maandag 11 september kunt u deelnemen aan de PE-cursus ‘Tax Control Framework’, bestemd voor gewone leden van de NOB die zich in de praktijk bezighouden met Tax Assurance. De cursus is niet bedoeld voor de superspecialist op het gebied van Tax Assurance. In de ochtend wordt a.d.h.v. het COSO framework de algemene opzet van een TCF behandeld, waarbij ook ruimte is om de diepte in te gaan en/of praktijkvragen aan de orde te stellen. In de middag wordt een TCF behandeld aan de hand van een casus en de OESO guidance. Docenten zijn mr. E.J. van der Goes (EY) en E. van der Stroom MSc (PwC). Het programma kent de volgende onderdelen:

  • Het COSO risk framework: blauwdruk voor een TCF
  • Het OECD-rapport van 2016

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding.

Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onder aan deze pagina.

Inschrijven: