Winter School voor omzetbelastingspecialisten

donderdag 07 maart 2019
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. dr. S.B. Cornielje, mr. J. Verbaan, mw. mr. L. Aan de Meulen, mr. J.B.O. Bijl en drs. M. van der Graaf
Tijdsduur: 
Van 10.00 uur - 17.30 uur
Locatie: 
Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen-Rijsenburg
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
6

In samenwerking met de sectie Omzetbelasting organiseert de NOB in het kader van het Programma Permanente Educatie op 7 maart a.s. een 'Winter School voor omzetbelastingspecialisten'. De Winter School is alleen toegankelijk voor gewone leden van de NOB die dagelijks werkzaam zijn in de OB-praktijk.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Concernproblematiek
  Inleider: mr. dr. S.B. Cornielje (Tilburg University/ PwC)
 • Vastgoed
  Inleider: mr. J. Verbaan (Deloitte)
 • Voucherproblematiek
  Inleiders: mw. mr. L. Aan de Meulen (Ministerie van Financiën) en mr. J.B.O. Bijl (EY)
 • Tax Technology
  Inleider: drs. M. van der Graaf  (EY)

Het volledige programma kan onderaan deze pagina worden gedownload.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. BTW). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag voor de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 30 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Voor de goede orde informeren wij u dat de SOB aan de docenten/inleiders de keuze laat of zij hand-outs of digitale presentaties, vooraf, tijdens of na de bijeenkomst ter beschikking willen stellen. Dit kan per bijeenkomst verschillen. Daarom ontvangt u niet van alle presentaties standaard hand-outs of bestanden. De presentaties van PE-bijeenkomsten die in PDF beschikbaar worden gesteld na afloop van de bijeenkomst kunt u vinden in het Archief PE-bijeenkomsten op de NOB-website.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.