Winter School voor omzetbelastingspecialisten

woensdag 04 maart 2020
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. dr. S.B. Cornielje, mr. R.J. van der Zwan, mw. mr. dr. M.M.W.D. Merkx en mr. P.J.B.G. Schrijver
Tijdsduur: 
van 09.55 uur - 17.30 uur
Locatie: 
Hotel Ernst Sillem Hoeve te Den Dolder
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

In samenwerking met de sectie Omzetbelasting organiseert de NOB in het kader van het Programma Permanente Educatie op 4 maart 2020 een 'Winter School voor omzetbelastingspecialisten'. De Winter School is alleen toegankelijk voor gewone leden van de NOB die dagelijks werkzaam zijn in de OB-praktijk.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Concernproblematiek
    Inleider: mr. dr. S.B. Cornielje (Tilburg University/ PwC)
  • Vastgoed
    Inleider: mr. R.J. van der Zwan (EY)
  • E-commerce / Platforms (incl. Digital Service Tax)
    Inleiders: mw. mr. dr. M.M.W.D. Merkx (BDO en bijzonder hoogleraar Erasmus Universiteit Rotterdam) en mr. P.J.B.G. Schrijver

Het volledige programma kan onderaan deze pagina worden gedownload.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag voor de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 30 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Voor de goede orde informeren wij u dat de SOB aan de docenten/inleiders de keuze laat of zij hand-outs of digitale presentaties, vooraf, tijdens of na de bijeenkomst ter beschikking willen stellen. Dit kan per bijeenkomst verschillen. Daarom ontvangt u niet van alle presentaties standaard hand-outs of bestanden. De presentaties van PE-bijeenkomsten die in PDF beschikbaar worden gesteld na afloop van de bijeenkomst kunt u vinden in het Archief PE-bijeenkomsten op de NOB-website.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.