Caroline van der Woude nieuwe voorzitter NOB

De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) heeft op de algemene ledenvergadering van 14 mei 2024 Caroline van der Woude als nieuwe voorzitter gekozen. Zij volgt Niels Boef op, die na drie jaar volgens de regels is afgetreden.

Samen met de komst van Caroline heeft de NOB de strategie voor de periode 2024-2027 vastgesteld. Gedurende deze termijn wil de NOB een proactieve rol spelen in het maatschappelijk debat over fiscaliteit en zich blijven inzetten voor rechtszekerheid, rechtsbescherming en de kwaliteit, uitvoerbaarheid en stabiliteit van wetgeving. Daarbij wordt ook de samenwerking met andere organisaties gezocht om de impact te vergroten.

Caroline van der Woude

Caroline van der Woude: “Als nieuwe voorzitter van de NOB verheug ik me om onze vereniging te leiden in deze dynamische tijd. Met ons rijke verleden als stevige basis streven we naar een toekomst waarin we niet alleen binnen onze eigen vereniging opereren, maar ook actief verbinding zoeken met andere organisaties en belanghebbenden, zowel nationaal als internationaal. Door onze impact te vergroten en onze stem effectiever te laten horen, kunnen we onze rol als verbindende schakel in het fiscale landschap vervullen en onze positie als belangenbehartiger en kenniscentrum versterken”.

Nieuwe bestuursleden algemeen bestuur

Naast de benoeming van Caroline van der Woude als voorzitter van de NOB zijn er nog vijf nieuwe bestuursleden benoemd:

Voor een overzicht van de samenstelling van het Algemeen Bestuur zie de website van de NOB.

Contact

Eefje Simpelaar, communicatieadviseur (06 86899374)
Henk Koller, directeur (06 55853417)

Het laatste nieuws