Laden Evenementen

Aansprakelijkheid en beboeting van de adviseur

Op 27 mei a.s. kunt u deelnemen aan de PE-cursus ‘Aansprakelijkheid en beboeting van de adviseur’.

Cursusinhoud

In deze cursus worden de deelnemers interactief betrokken bij de vraag wat er fout kan gaan bij de advisering en welke gevolgen dat kan hebben op het gebied van aansprakelijkheid, beboeting en tuchtrecht. De docent bespreekt de relevante wet- en regelgeving en geeft voorbeelden uit de praktijk. Aan de orde komt niet alleen de vraag wat een kantoor en de daar werkende adviseurs kunnen doen om de risico’s te beperken, maar wordt ook besproken aan welke eisen goede advisering en dienstverlening dient te voldoen. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan de NOB ‘tax governance’ en toepassing van de ‘tax principles’ .

Doelgroep

Belastingadviseurs, accountants, leidinggevenden aan teams of kantoor. De cursus is bedoeld voor gewone leden van de NOB. Deelname door aspirant-leden is niet mogelijk.

Aanmelden

Aanmelden kan via uw persoonlijke pagina:

Programma

Voorwaarden en annulering

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Plaatsing geschiedt op basis van volgorde binnenkomst aanmelding. Het minimum aantal bedraagt 20. Wordt het minimum aantal deelnemers niet behaald dan kunnen we de cursus annuleren.

Wilt u annuleren? Dan verwijzen we naar onze annuleringsvoorwaarden.

Praktische informatie

Datum

27 mei @ 13:45 18:00

Activiteit

PE-cursus

Inleider(s)

Arnaud Booij (Booij Legal & Tax)

PE-uren

4

Soort PE

vaktechnisch

Locatie

Hotel van der Valk | Utrecht

Winthontlaan 4 -6
Utrecht, Utrecht 3526KV Nederland
030 8000 800
Bekijk de site van Locatie
€260,00 excl. btw

Deel dit evenement