Laden Evenementen

Erfrecht basis

  • Dit evenement is voorbij.

Op 6 november 2023 kunt u deelnemen aan de PE-cursus Erfrecht Basis.

Cursusdoel
Het erfrecht leeft in de samenleving en ook u kan de vraag krijgen om uw licht te laten schijnen op de civielrechtelijke kant van de erfrechtelijke kwesties. Deze cursus richt zich op gewone leden die nog geen kennis hebben genomen van de basisbeginselen van het erfrecht en nog niet ingewijd zijn in boek 4 BW. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Cursusinhoud
In de ochtend worden de basisbeginselen van de civiele aspecten van het erfrecht bijgebracht. U wordt wegwijs gemaakt in Boek 4 BW, zodat u erfrechtelijke vraagstukken kunt verhelderen en beantwoorden. In de middag wordt er aandacht besteed aan het fiscale erfrecht.

Deze cursus is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

Het  programma kan onderaan deze pagina worden gedownload.

Annulering
Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst 100%.  Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval is wel € 50,- administratie- kosten verschuldigd.

Max. aantal deelnemers
Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw Persoonlijke Pagina.

Praktische informatie

Datum

6 november 2023 @ 09:45 17:15

Ontvangst vanaf 09.30 uur

Activiteit

PE-cursus

Inleider(s)

prof. mr. F.W.J.M. Schols (hoogleraar Radboud Universiteit Nijmegen/University of Curaçao)
Fiscale deel: mr. J.C.L. Zuiderwijk (Mazars)

PE-uren

6

Soort PE

vaktechnisch

Locatie

Van der Valk Hotel | Breukelen

Stationsweg 91
Breukelen, 3621 LK
+31 (0)346 26 58 88
Bekijk de site van Locatie
€390,00 excl. BTW

Deel dit evenement