Laden Evenementen

Loonheffingen internationaal

  • Dit evenement is voorbij.

Op 15 februari 2024 kunt u deelnemen aan de PE-verdiepingscursus Loonheffingen internationaal.

Cursusinhoud

Grensoverschrijdend werken wordt steeds complexer. Zelfs binnen de EU neemt de complexiteit van de regelgeving toe. In deze PE-cursus worden met name de gevolgen voor de loonbelasting, de inkomstenbelasting, de premieheffing werknemersverzekeringen en de premieheffing volksverzekeringen aan de hand van actuele casus besproken. Wat betreft de belastingheffing wordt stilgestaan bij de actuele ontwikkeling in de Nederlandse nationale regelgeving en de Nederlandse belastingverdragen. Voor wat betreft de aspecten van grensoverschrijdende premieheffing zal daarbij vooral aandacht worden geschonken aan de EU-Verordening 883/2004 en sociale zekerheidsverdragen.

Doelgroep

De cursus is een verdiepingscursus bedoeld voor gewone leden van de NOB die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met Loonbelasting en Sociale Verzekeringen. Het programma is afgestemd op NOB-leden met minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het terrein van grensoverschrijdende arbeid. De cursus maakt onderdeel uit van het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden. Deelname door aspirant-leden is niet mogelijk.

Aanmelden

Aanmelden kan via uw persoonlijke pagina:

Programma

Voorwaarden en annulering

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Plaatsing geschiedt op basis van volgorde binnenkomst aanmelding. Het minimum aantal bedraagt 20. Wordt het minimum aantal deelnemers niet behaald dan kunnen we de cursus annuleren.

Wilt u annuleren? Dan verwijzen we naar onze annuleringsvoorwaarden.

Praktische informatie

Datum

15 februari @ 09:45 17:00

Activiteit

PE-verdiepingscursus

Inleider(s)

Karima Taouil (EY)
Justien Hendriks(JJH Services)

PE-uren

6

Soort PE

Vaktechnisch

Locatie

Hotel van der Valk | Utrecht

Winthontlaan 4 -6
Utrecht, Utrecht 3526KV Nederland
030 8000 800
Bekijk de site van Locatie
€390,00 (excl. btw, incl. lunch)

Deel dit evenement