Laden Evenementen

Overdrachtsbelasting

  • Dit evenement is voorbij.

Op 17 april 2024 kunt u deelnemen aan de PE-cursus ‘Overdrachtsbelasting’.

Cursusinhoud

Bij vastgoedtransacties speelt de heffing van overdrachtsbelasting een belangrijke rol. Deze cursus is bedoeld voor belastingadviseurs die een goed en actueel beeld willen krijgen van de belangrijkste overdrachtsbelastingaspecten van vastgoedtransacties. Tijdens de cursus zal aandacht worden besteed aan het belastbare feit, de regels voor vastgoedlichamen, grondslagverminderingen en enkele belangrijke vrijstellingen zoals de samenloopvrijstelling en de vrijstelling bij fusies, splitsingen en reorganisaties.

Doelgroep

De cursus richt zich op gewone NOB-leden die werkzaam zijn in de nationale praktijk of de private-equity praktijk. De cursus wordt ook aangeboden in de Beroepsopleiding Belastingadviseurs, maar is voor de PE-versie aangepast aan de doelgroep. Deelname door aspirant-leden is niet mogelijk.

Aanmelden

Aanmelden kan via uw persoonlijke pagina:

Programma

Voorwaarden en annulering

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Plaatsing geschiedt op basis van volgorde binnenkomst aanmelding. Het minimum aantal bedraagt 20. Wordt het minimum aantal deelnemers niet behaald dan kunnen we de cursus annuleren.

Wilt u annuleren? Dan verwijzen we naar onze annuleringsvoorwaarden.

Praktische informatie

Datum

17 april @ 09:45 17:15

Activiteit

PE-cursus

Inleider(s)

Aad Rozendal (Boathouse Tax Consultancy B.V.)

PE-uren

6

Soort PE

Vaktechnisch

Locatie

Hotel van der Valk | Utrecht

Winthontlaan 4 -6
Utrecht, Utrecht 3526KV Nederland
030 8000 800
Bekijk de site van Locatie
€390,00 excl. btw en incl. lunch

Deel dit evenement