Huwen, samenwonen en (echt)scheiden

woensdag 30 september 2020
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
prof. mr. F.W.J.M. Schols en prof. mr. I.J.F.A. van Vijfeijken
Tijdsduur: 
van 10.30 uur tot 17.45 uur
Locatie: 
Mereveld Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

Op 30 september 2020 kunt u deelnemen aan de cursus ‘Huwen, samenwonen en (echt)scheiden’.

Er zijn twee blokken:

  • Civiele aspecten (docent: prof. mr. F.W.J.M. Schols, hoogleraar privaatrecht Radboud Universiteit Nijmegen) en
  • Fiscale aspecten (docent: prof. mr. I.J.F.A. van Vijfeijken (hoogleraar Tilburg University).

Deze cursus is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. BTW). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. 

Voor de goede orde informeren wij u dat de SOB aan de docenten/inleiders de keuze laat of zij hand-outs of digitale presentaties, vooraf, tijdens of na de bijeenkomst ter beschikking willen stellen. Dit kan per bijeenkomst verschillen. Daarom ontvangt u niet van alle presentaties standaard hand-outs of bestanden. De presentaties van PE-bijeenkomsten die in PDF beschikbaar worden gesteld na afloop van de bijeenkomst kunt u vinden in het Archief PE-bijeenkomsten op de NOB-website.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.