Huwen, samenwonen en (echt)scheiden

dinsdag 26 maart 2019
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
prof. mr. F.W.J.M. Schols en prof. mr. I.J.F.A. van Vijfeijken
Tijdsduur: 
van 9.45 uur tot 17.15 uur
Locatie: 
Conferentiecentrum Woudschoten te Zeist
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
6

Op 26 maart 2019 kunt u deelnemen aan de cursus ‘Huwen, samenwonen en (echt)scheiden’. Er zijn twee blokken: civiele aspecten (docent: prof. mr. F.W.J.M. Schols, hoogleraar privaatrecht Radboud Universiteit Nijmegen) en fiscale aspecten (docent: prof. mr. I.J.F.A. van Vijfeijken (hoogleraar Tilburg University).

Deze cursus is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. BTW). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. 

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.