Laden Evenementen

Tax Accounting

  • Dit evenement is voorbij.

Op maandag 27 november en dinsdag 28 november 2023 organiseert de SOB de PE-cursus ‘Tax Accounting’. In twee dagen worden de cursisten vertrouwd gemaakt met een 10-stappenplan om belastingposities correct in de winst- en verliesrekening en in de commerciële balans weer te geven. Ook is er aandacht voor BEPS en Country by Country reporting.

De cursus dient ervoor om de ontwikkelingen rond tax reporting te kaderen er ervoor te zorgen dat de deelnemer een methode aangeleerd krijgt om in 10-stappen tot de juiste belastinglast alsmede toelichting in het jaarverslag te komen. Daarnaast zal dieper in worden gegaan op de belangrijkste discussies die tax accounting professionals voeren, zoals onzekere belastingposities, het waarderen van verliezen en natuurlijk de hedendaagse ontwikkelingen rond country by country reporting en de BEPS initiatieven.

Enige kennis van de Engelse taal is een vereiste.

Deze cursus is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 895,- (excl. BTW, inclusief lunches, diner en overnachting). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail (peprogramma@nob.net) mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats van de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen. 

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw Persoonlijke Pagina  of via de link onder aan deze pagina.

Inschrijven: Tax Accounting III

Praktische informatie

Datum

27 november 2023 28 november 2023

Activiteit

PE-cursus

Inleider(s)

Tjeerd van den Berg en Ed Rijkers

PE-uren

12

Soort PE

vaktechnisch

Locatie

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Soestdijkerweg 10-b
Den Dolder, 3734 MH Nederland
+31(0)35 666 85 41
Bekijk de site van Locatie
€895,00 excl. BTW, inclusief lunches, diner en overnachting)

Deel dit evenement