Terug naar opleidingen

Beroepsopleiding Belastingadviseurs

Alle aspirantleden van de NOB volgen de beroepsopleiding. Het programma omvat in totaal 40 dagdelen (halve dagen) cursussen en trainingen en 40 dagdelen voorbereiding. Het geheel is verdeeld in een basis- en een keuzeprogramma, elk van 20 dagdelen. De beroepsopleiding begint met een Algemene Introductie.

Het basisprogramma kent zeven trajecten: een vaardighedentraject, een algemeen technisch fiscaal traject, een technisch fiscaal traject voor Omzetbelastingspecialisten, een technisch fiscaal traject voor Transfer Pricing specialisten, een technisch fiscaal traject voor Loonbelastingspecialisten, een technisch fiscaal traject dat gericht is op de internationale praktijk of een technisch fiscaal traject dat gericht is op de nationale praktijk. Kijk voor meer informatie bij trajecten en cursusomschrijvingen

Relevant nieuws

JOB evenementen

JOB-Borrel

27
jun
27 juni 18:00 – 23:30

JOB: Wijnproeverij!

11
jul
Rotterdam
11 juli 18:00 – 20:30
Gratis

JOB-Lustrumfeest

29
aug
Amsterdam
29 augustus 18:00 – 22:00
Gratis

Relevante publicaties

Aan het woord

Aan het woord Fieke van der Vlist en José van Twisk over tax technology en de impact daarvan op het vak.

Aan het woord: Pierre Steeghs

Docent in de Beroepsopleiding Belastingadviseurs voor de cursussen Praktisch Comptabele Toepassingen (PCT) I en II.

Aan het woord: Marc Vos

Een aantal jaren geleden was het vaardighedentraject binnen de Beroepsopleiding Belastingadviseurs toe aan een herziening. De SOB was op zoek naar nieuwe trainers die wilden meedenken over de nieuwe opzet en hoe de inhoud vorm te geven.

Aan het woord: Touria el Ouardi

Ik ben in 2009 aspirant-lid van de NOB geworden en sinds 2012 gewoon lid. Ik ben werkzaam bij BDO als specialist op het gebied van loonheffingen en binnen de NOB actief. Onder andere als docent.